Kultography

Bill Murray kölcsönzi a hangját Balunak

Bill Murray kölcsönzi a hangját Balunak

Kultography írása itt: - 2014-08-05 08:36

10569102_793668877331479_1575748485271686801_n.jpgBill Murray hollywoodi színész kölcsönzi hangját Balunak, a medvének A dzsungel könyve című Disney-klasszikus játékfilm-feldolgozásában.

thumbnail.php.jpgA Variety című magazin közölte az újabb sztár nevét, aki részt vesz a 3D-s, valódi film és animációs film egyvelegeként készülő produkcióban. A filmet John Favreau rendezi, és 2015 októberében kerül a mozikba. 

Murray a barátságos medvét szólaltatja meg, aki Bagirával, a fekete párduccal együtt tanítja meg Mauglinak, az árva embergyereknek a dzsungel törvényeit és védi meg Sir Kántól, a gonosz tigristől. Balu Amíg van egy-két jó falat (The Bare Necessities) című dala, melyet Phil Harris énekelt fel, az 1967-es rajzfilmklasszikus egyik legkultikusabb dalává vált.

A már korábban bejelentettek szerint Lajcsi, a majomkirály Christopher Walken, Bagira, a párduc Ben Kingsley, Raksha, a farkas Lupita Nyong'o hangján szólal meg. Idris Elba Sir Kánnak, Scarlett Johansson pedig Kának, az óriáskígyónak kölcsönzi hangját. A film sztárja Neel Sethi lesz Maugli szerepében. A tízéves New York-i kisfiúnak ez lesz az első filmje, és ő az egyetlen színész, aki valóban a kamerák elé áll.

A Disneyvel párhuzamosan a Warner Bros. filmstúdió is elkészíti saját feldolgozását, de ők valós filmváltozatot készítenek, amely a tervek szerint 2016 októberében kerül a mozikba.

Forrás: MTI

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása