Kultography

Colin Firth is játszik a Mary Poppins folytatásában

Colin Firth is játszik a Mary Poppins folytatásában

Kultography írása itt: - 2016-10-20 16:30

Colin Firth is szerepet vállalt a Disney-stúdióban készülő Mary Poppins-folytatásban - értesült a The Hollywood Reporter. A Mary Poppins visszatér című produkció főszerepeiben Emily Blunt és Lin-Manuel Miranda lesz látható.

colin-firth-joins-mary-poppins-rturns.jpgcolin-firth-joins-mary-poppins-rturns.jpgA musicalben Blunt a csodálatos nevelőnőt alakítja. Miranda, a bombasikerrel játszott és 11 Tony-díjjal elismert Broadway-musical, a Hamilton szerzője és főszereplője pedig Jack, a lámpagyújtogató szerepét játssza. A film szereplőgárdáját erősíti Meryl Streep is egy epizódszerepben.

A Mary Poppins című zenés filmet Julie Andrews főszereplésével 1964-ben mutatták be. A Disney évek óta dolgozik a folytatáson. A csodálatos nevelőnőről szóló új filmet Rob Marshall rendezi P. L. Travers regényei nyomán. A musical forgatókönyvét David Magee írta. A film zenéjét Marc Shaiman komponálja, az eredeti betétdalokat szintén Shaiman szerzi a dalszövegíró Scott Wittmannel.

Az első Mary Poppins-regényt 1934-ben publikálta P.L. Travers. Az írónak 1935 és 1988 között hét további regénye jelent meg a nevelőnő és a Banks-család kalandjairól.

A Mary Poppins visszatér az 1930-as évek gazdasági válságának idején játszódik Londonban. Jane és Michael Banks már felnőtt, és egy családi tragédia után Michael három gyerekével együtt felkeresik egykori nevelőnőjüket, Mary Poppinst.

Colin Firth a bank elnökét, William Weatherall Wilkinst alakítja a filmben.

A Disney a folytatás premierjét 2108. december 25-re tűzte ki.

Forrás: MTI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása