Kultography

Cannes-ban lesz az új Mundruczó-film világpremierje

Cannes-ban lesz az új Mundruczó-film világpremierje

Kovács Anna Dóra írása itt: - 2014-05-02 12:32

A Fehér Isten című filmet meghívta hivatalos válogatásába (Sélection officielle) a 67. Cannes-i Filmfesztivál. A rangos válogatást több mint 1800 benevezett játékfilmből állították össze a szervezők.

mun.jpgAz új Mundruczó-film világpremierje az „Un Certain Regard” elnevezésű programban lesz, és ez lesz az első Filmalap támogatásával készült játékfilm a cannes-i filmfesztiválon. Ez a film lesz Mundruczó hatodik rendezése, és ezen alkotásokból öt szerepelt Cannes-ban.

Az alkotás egy kislány és egy kutya barátságának történetét meséli el egy olyan utópisztikus világban, ahol a származás sorsdöntő kérdéssé válik. Érdekesség, hogy a forgatáson 200 szereplő kutya vett részt, a kiképzésük pedig hónapokkal a filmes munkálatok előtt elkezdődött. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása