Kultography

Pindroch Csaba egyszemélyes vígjátéka a házasságról

Pindroch Csaba egyszemélyes vígjátéka a házasságról

Kultography írása itt: - 2016-10-18 09:23

pindroch.jpgIntenzív színházi élményt és garantált szórakozást ígér Pindroch Csaba új önálló estje, a „Segítség, megnősültem!” című egyszemélyes vígjáték, amelynek október 29-én, a budapesti Thália Színház Mikroszínpadán lesz a bemutatója.

pindroch.jpgA Segítség, megnősültem hagyományos bohózat és a modern stand-up comedy stílusjegyeit egyaránt felvonultató előadás, amely Sebestyén Elemér regénye alapján készüt, Pindroch Csaba társ-dramaturgként, producerként és az előadás egyedüli szereplőjeként jegyzi, a darab rendezője Radnai Márk.

„Bár tele van csípős megjegyzésekkel és humoros szituációkkal, mégis olyan ez a darab, mint egy szerelmi vallomás. Üzenet tőlem személyesen a feleségemnek, továbbá minden férfitól valamennyi nőnek, köszönetképpen azért a fontos, hihetetlenül boldogító, de olykor végtelenül bosszantó és így rengeteg humorforrást adó csodálatos emberi kapcsolatért, amit úgy hívunk, hogy házasság” – mondja Pindroch Csaba.

A „Segítség, megnősültem!” próbái jelenleg is zajlanak a budapesti Thália Színházban. Az október 29-ei budapesti kőszínházi bemutató előtt a darab egy alkalommal már látható volt a balatonföldvári Kultkikötő szabadtéri színházi programjában. 2016 novemberében és decemberében több alkalommal műsorára tűzi a Thália Színház, majd különböző vidéki helyszíneken is látható lesz az előadás.

Bővebb információ az alábbi linkre kattintva érhető el: http://www.thalia.hu/index.php/main/program/segitseg-megnosultem_3246 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása