Kultography

Katy Perry a Billboard új királynője

Katy Perry a Billboard új királynője

Kultography írása itt: - 2014-03-05 10:19

Soha senki nem szerepelt olyan sokat a legfontosabb slágerlista élén, mint a legutóbbi klipjében fáraónőként szereplő énekesnő. kleo.png

perry.jpgPerry jelenlegi dalával, a Dark Horse-al érte el a rekordot, vagyis összesen 46 hetet töltött el a slágerlista élén. A Billboard a 40 legjelentősebb rádióadó alapján kezdte el összeállítani a listáját, amit persze azóta kiegészítenek az egyéb hallgatottsági adatok is. 

Az énekesnő ezt a sikert összesen 11 dalnak köszönheti, ezek közül négy olyan is van, ami legalább egy hónapig uralta a listákat. Egyébként saját legjobbját is megjavította, a Dark Horse ugyanis a nyolcadik hetét tölti az első helyén, megelőzve ezzel a California Gurls-t, amely hét hetet töltött ott.

A 46 hetes új csúcs egyébként Mariah Carey eddigi rekordját döntötte meg (45 hét), a dobogó harmadik helyezettje Pink (32 hét). 

A Billboard tíz legjobb előadója az első helyen töltött hetek alapján:

46 (hét) -  Katy Perry
45, Mariah Carey
32, P!nk
32, Rihanna
29, Ace of Base
26, Maroon 5
25, Christina Aguilera
23, Beyonce
23, Boyz II Men
23, Nelly

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása