Kultography

Jeremy Irons visszatér az HBO képernyőjére

Jeremy Irons visszatér az HBO képernyőjére

Kultography írása itt: - 2012-05-02 14:22

[caption id="attachment_24282" align="alignright" width="296" caption="Jelenet az HBO Csajok című sorozatából"][/caption]Úgy tűnik, az HBO a jól bevált recepteket követve tovább erősíti a "csajos" és a "maffiás" vonalat. Az HBO legújabb csajos sorozatának ötlete Lena Dunham fejéből pattant ki. Az önéletrajzi ihletésű széria négy huszonéves New York-i lány hétköznapjaiba enged betekintést: Hannah és barátnői fiatalok, vidámak, és életük nem nélkülözi a váratlan fordulatokat. A premier június 5-én várható.

A Bűnös Miami az 1950-es évekbe, Miami Beach-re röpít. A történet a város legpazarabb szállodája, a Miramar Playa és tulajdonosa, Jeffrey Dean Morgan körül bonyolódik. A hotelben a legkülönfélébb emberek bukkannak fel: sztárok, vendégek, bűnözők, kubai emigránsok, rendőrök és CIA-ügynökök. A széria szülőatyja Mitch Glazer, aki maga is Miamiban nőtt fel, szállodában is dolgozott. Számos sztorit beépített a sorozatba, amelyeket maga is látott, vagy a testvérei, szülei meséltek neki. Először játékfilm formájában akarta feldolgozni az ötleteit, de rájött, hogy annyi mesélnivalója van, hogy érdemesebb inkább sorozatot készítenie. A történet duplaepizódos premierrel indul június 11-én.

A bemutatók mellett második évadával folytatódik a Borgiák története. Az Oscar-díjas Jeremy Irons visszatér a Borgia család feje, az alattomos és manipulatív Rodrigo szerepében. A bíboros VI. Sándor pápa néven emelkedett a hatalom legmagasabb köreibe a reneszánsz kori Itáliában. Megpróbálja megszilárdítani hatalmát, miközben a családja segítségével bosszút áll ellenfelein. Ám VI. Sándor számára a gyerekei okozzák a legnagyobb fejfájást: Cesare és Juan ellenszegülnek hatalmának, és már Lucretiában sem bízhat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása