Kultography

Bob Marley lánya öltözteti a jamaikai olimpikonokat

Bob Marley lánya öltözteti a jamaikai olimpikonokat

Kultography írása itt: - 2012-02-29 14:40

A sport-életstílus márka bejelentette, hogy Cedella Marley tervezi a jamaikai atlétikacsapat verseny- és díjátadón viselt szerelését a 2012-es londoni olimpiai játékokra.  A dizájnt az egész női és férfi olimpiai csapat fogja viselni, a háromszoros olimpiai aranyérmessel, a leggyorsabb férfivel és egyben a Puma atlétájával, Usain 'Villám' Bolttal egyetemben.

“Megtiszteltetés, hogy én tervezhetem hazám mezét” mondta Cedella Marley.  “Még azt sem mondhatom, hogy ez egy valóra vált álom, mert soha nem is mertem volna róla álmodni.”

A Puma sportos vonalát megőrizve a kollekció magas színvonalú technológiát, anyagokat és formákat ötvöz, hogy az atléták teljesítményét maximumra fokozza.  Az ihletet a jamaikai élénk színekből és mintákból, valamint afrikai gyökereiből merítette, így Cedella Marley egyedi tervezésére biztosan felfigyel majd a világ 2012 nyarán.

A Puma olimpiai felszerelését követi majd egy lifestyle ruházati, cipő és kiegészítő kollekció is, amely világszerte az összes Puma üzletben elérhető lesz.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása