Kultography

Parti a Marson, avagy Zságer Balázs kedvenc zenéi 2015-ből

Parti a Marson, avagy Zságer Balázs kedvenc zenéi 2015-ből

Blahó Dávid írása itt: - 2015-12-27 10:54

TOP 5 2015 sorozatunk aktuális epizódjában a hazai elektronikus zene egyik nagyágyúja, Zságer Balázs gyűjtötte össze, hogy melyek voltak számára a legjobb muzsikák a néhány nap múlva búcsúzó esztendőben. Előre szólunk: lesz itt minden, de Balázstól nem is vártuk, hogy csak a felszínt fogja megkapargatni.zagar_fulessel_kiemelt.jpg

Stephan Bodzin - Powers of Ten (LP)

Bodzin új, érzelmes techno lemeze atmoszférikus, mégis ütős. Ugyanúgy működik buli előtti ráhangolódásként és afterhez is, de mégis inkább olyan, mint egy parti a Marson.”

Kendrick Lamar - Alright (LP)

„Igazi urbánus, expresszionista hip-hop, szociálisan érzékeny, komoly szövegekkel. Az Alright c. számhoz készült kliphez nem kell kommentár, maximum annyi, hogy az év videója.”

Alex Burkat - Pay the Rent (12")

„Igazából a szám Barnt remixe jött be nagyon. Szerintem a 2010-es évek egyik legkomolyabb műfaji bravúrja és parti himnusza lesz.”

Floating Points - Elaenia

"Ez a zene áll most talán a legközelebb hozzám: kicsit experimentális, jazzes, mégis benne van minden, amiről az elektronikus zenének szólnia kell manapság."

Kiasmos - Swept (EP)

„Az Izlandi experimentális techno duó nagy kedvencem, de ezen a kiadványon a Tale of Us remix tetszik a legjobban.”

zagar_fulessel.jpg

A Zagar zenekar 2015. december 28-án az A38 hajón lép fel, a bulira már minden jegy elkelt, illetve egy DJ Set még szilveszterkor is elcsíphető. Ezt követően a csapat hosszabb időre eltűnik a közönség szeme elől, mivel gőzerővel készülnek majd a 15 éves évfordulójukra.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása