Kultography

Emberek, hát itt a csoda: Magyarországra jön a Parov Stelar!

Emberek, hát itt a csoda: Magyarországra jön a Parov Stelar!

Kultography írása itt: - 2014-12-01 14:56

voltfesztival_2013 (163).JPGEgyedi módon, a közönség bevonásával jelentette be a VOLT Fesztivál szervező csapata, hogy jövő júliusban a Rise Against, a Parkway Drive és története során ki tudja hányadszor a Parov Stelar Band is fellép hazánkban. Korábban már nyilvánosságra hozták, hogy többek között a Motörhead és John Newman is Sopron vendége lesz 2015-ben.

voltfesztival_2013 (146).JPGEgy “sztárkereső” akció keretében ezúttal a VOLT közönségének legaktívabb tagjai jelenthették be - a fesztivál közösségi oldalán - a legújabb nemzetközi fellépőket a VOLT 2015-ös kínálatából. A szervezők a soproni Deák téren és a budapesti Erzsébet téren rejtettek el 3-3 borítékot a fellépők neveivel, felhívva a közönség figyelmét, hogy aki megtalálja azokat, elsőként teheti közzé a zenekarok kilétét.

S a hír, amit a fesztiválozók közzétettek: jön a Lövérek lábához az idén immár hetedik, a Billboard listán dobogós lemezükkel jelentkező Rise Against, magyarországi egyetlen fellépésükkel ismét a VOLT közönségét tiszteli meg a Parov Stelar Band; és kirobbanó formában, sorrendben negyedik stúdióalbumával, az Atlas-szal mér elementáris erejű csapást a fesztiválozókra Ausztrália legütősebb metalcore bandája, a Parkway Drive.

A 23. VOLT Fesztiválra kedvezményes jegyek és bérletek kaphatók a soproni VOLT CAFÉ-ban, Budapesten, az Erzsébet téren lévő “Ajándékozz fesztivált!” standon, és országszerte a jegyirodákban.

Fotók: Horváth Kata

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása