Kultography

Sztárokat hoz Budapestre a Művészetek Palotája

Sztárokat hoz Budapestre a Művészetek Palotája

Kultography írása itt: - 2014-07-24 13:23

ec_mupa_kiemelt.jpgDalok – több műfajban is: október 6-án Laurie Anderson, október 7-én Jonas Kaufmann, október 24-én Elvis Costello látogat a Művészetek Palotájába, hogy az általuk műsorra tűzött dalokkal elkápráztassák rajongóikat.

Laurie Anderson – The Language of the Future

lauriea_mupa.jpgAz avantgárd popzene és a performanszok nagyasszonya október 6-án legújabb showját, a The Language of the Future-t mutatja be, amely legújabb dalait és történeteit tartalmazza. Ahogy tőle megszokhattuk, most is aktuálpolitikai történésekre fókuszál, ezúttal a tavalyi lehallgatási botrányra reflektál az aggodalom és a finom irónia hangján.

Jonas Kaufmann dalestje

Napjaink egyik legjobb és legnépszerűbb énekeséért versengenek a világ patinás operaházai. A milánói Scala és a New York-i Metropolitan, a londoni és a párizsi, a bécsi és a müncheni operaház között ingázik. Magyarországon először lép fel egész estés műsorral; ritkán hallható, különleges atmoszférájú, a romantikus dalirodalom legszebb ciklusaiból válogató dalestjével.

Elvis Costello Solo in Concert

A modern könnyűzene egyik legnagyobb dalszerző-előadója stílusokon átívelő tehetségével és irodalmi igényű szövegeivel írta be magát a zenetörténetbe. Hatvanadik születésnapját egy szólóturnéval ünnepli, melynek keretében végre hazánkban is fellép. Retrospektív műsorában életművéből válogat a korai slágerektől egészen a 2014-ben írt The Last Year Of My Youth-ig, amelynek címe – Fiatalságom utolsó éve - egyben a turné szlogenjévé is lett.

A jegyek és bővebb információk elérhetőek a MüPa honlapján.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása