Kultography

Itt nézheted élőben a foci vb-t

Itt nézheted élőben a foci vb-t

Kultography írása itt: - 2014-06-11 16:10

Te sem szereted otthon a kanapén egymagadban ücsörögve nézni a foci vb-t? Összegyűjtöttünk néhány fővárosi helyet, ahol kisebb-nagyobb társasággal élőben nézheted a meccseket és szurkolhatsz kedvenc csapatodnak. A lista nem teljes, olyan helyeket válogattunk össze, ahol mi biztos, hogy megfordulunk majd meccset nézni. 

focislid.jpg

Belvárosi Foci Mozi - Szabadság tér

Talán a kedvenc helyszínünk. Itt néztük az olimpiát, az eb-t, mindent, amit lehet. Hihetetlenül jó hangulat szokottspacer.gif uralkodni a téren, várhatóan most sem lesz ez másképp. A téren mozivászon méretű kivetítőről élvezheti bárki a meccseket. A téren ingyen wi-fi is várja a szurkolni vágyókat. A 22 órai meccseket még élőben közvetítik, az éjfélkor kezdődő mérkőzéseket azonban másnap délután négy órától adják le. A korábbiaktól eltérően a jelenlegi információk szerint a helyszínen a wc ingyenes lesz. Részletes programok, információk: https://www.facebook.com/belvarosisportmozi

Akvárium

A focilázból az Akvárium sem maradhat ki. Június 12. és július 13. között a vb ideje alatt, az Akvárium Klub teraszaIMG_9159.jpg átalakul stadion lelátóvá, és az óriás LEDfalon nézhetik a meccseket az érdeklődők. Egy hónapig tehát mindeki bátran szurkolhat kedvenc csapatának a város közepén az Akvárium Klub teraszán, igazi stadion hangulattal, szurkolói játékokkal, stresszoldó italakciókkal.

Jégkert

Aki a budai oldalon szeretné élőben nézni a meccseket, annak bátran ajánljuk többek között a Jégkertet. A hely – ami egyébként az év néhány hónapjában jégpályaként működik – az idei szezonra a foci VB jegyében külön érdekességgel készült. Minden box egy, a VB-re bekerülő országot  jelképez, így aki mondjuk éppen a svájciaknak drukkol, olyan boxban teheti mindezt, amelynek grafikája az országra emlékeztető motívumokat ábrázol. Több kivetítőn és óriás plazma tv-n lehet majd nézni a meccseket, na és enni, inni, amennyi belénk fér.
http://www.jegkert.hu/akert

Budapest Park

A világbajnoksággal egy időben rajtol a meccs nézési lehetőség a Budapest Parkban is. A Parkban egy sörkert rész várja a szurkolni vágyókat, ahol külön vb menüvel is készülnek majd. A mérkőzéseket óriási led-es kivetítőn lehet nézni, a szünetben pedig többek között csocsózni lehet majd. A szórakozóhelyen az összes meccset vetítik majd, a belépés 17 és 21 óra között ingyenes, 21 óra után 500 forintos bulijegyet kell váltani, amivel a Park többi programja is megtekinthető. https://www.facebook.com/budapestpark

WestEnd_Foci_VB_honlap_banner_960x530_pixels.jpgWestEnd Tetőterasz

A WestEnd tetején is lehet majd nézni a vb-t, így a délutáni meccsek esetében a hölgyek akár vásárolgathatnak is addig, amíg az urak a kedvenc csapatuknak szurkolnak.

A bevásárlóközpont tetején 6x4-es kivetítőn lehet majd nézni az összecsapásokat, miközben a TGI Friday hamburgereit majszoljhatjuk vagy sörözhetünk. Az eseményt ingyenes programok is színesítik majd, lesznek például szamba táncosok és brazil dobosok is.

Kobuci Kert

Óbuda kapujában, mindenhez közel, mégis egy nyugodt, csendes kertben, a jó időt kiélvezve is nézhetitek majd a VB mérkőzéseit. A Zichy-kastély kertjében, az óbudai Fő téren vár minden focirajongót a Kobuci. Amit a meccseken kívül sem szabad kihagyni, az a hely nevét is adó, kolbászos-tejfölös-uborkás-paradicsomos csoda, amit ugyan nem lehet elegánsan fogyasztani (nagy mennyiségű szalvéta használata javasolt), de a focis sörözéshez-fröccsözéshez kiváló alap. A méretes kivetítővel, kerthelyiséges hangulattal, kiváló meccsnézős étel-ital kínálattal tehát biztosan nem lesz gond, már csak az esőmentes nyárestékben kell reménykednünk. https://www.facebook.com/KOBUCI?ref=br_tf

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása