Kultography

„Szeresd újra" Johnt a STRAND-on!

„Szeresd újra" Johnt a STRAND-on!

Kultography írása itt: - 2014-03-28 09:21

Alakul a tavaly indult balatoni fesztivál, az  augusztusi STRAND – Nagyon Zene Fesztivál programja is. A Nagyon Balaton sorozat keretében, Zamárdi Szabadstrandján zajló, négynapos eseményre Parov Stelar mellé John Newman, a Knife Party, Dub FX és Wilkinson is csatlakozott, de a hazai mezőnyből a Petőfi Rádió 100 legfontosabb előadója is színpadra lép majd. Augusztus 20-án ugyancsak itt ünnepli 25. születésnapját a Tankcsapda.

Decemberben elsőként igazolt a STRAND programjához a Parov Stelar Band, akik már hazajárnak hozzánk. Igaz, most állítják:  2014-ben imindössze egyetlen, igazán nagy koncertet adnak nálubk, azt pedig a STRAND-on. Hozzájuk csatlakozott a fiatal brit popsztár, John Newman, aki az elmúlt időben a világ legfontosabb slágerlistáit hódította meg. Newman “Love me Again” című dala hosszú ideje állandó vendége a leghallgatottabb, igazán minőségi zenét játszó adóknak, de a Rudimental “hangjaként” is sok rajongót szerzett már magának és idehaza is sokezres táborral bír. A hihetetlen hanggal megáldott sztár - egy világkörüli turné keretében - most először lép fel Magyarországon.

Jön még a Knife Party, Dub FX és Wilkinson is. A hazai előadók közül csaknem 100-an teszik tiszteletüket a rendezvényen, köztük a Quimby, az Irie Maffia, a Punnany Massif és a Brains. Augusztus 20-án, a STRAND nyitónapján pedig igazán ünnepi, egy teljes életművet bemutató nagykoncerttel lép színpadra a 25 éves Tankcsapda.

Az augusztus 20. és 23. közötti fesztiválra április 15-ig a négynapos bérlet ára 11990 forint.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása