Kultography

A Limp Bizkit és a Megadeth Budapesten

A Limp Bizkit és a Megadeth Budapesten

Kultography írása itt: - 2014-03-06 10:55

Június 16-án a Budapest Parkban rendezik meg az Aerodrome Fesztivált, amelyen fellép a Limp Bizkit és a Megadeth is.

limp.jpg

Ki ne emlékezne a nu-metal aranykorára, amikor minden hangfalból a Rollin’ dübörgött, a zenecsatornák előtt limp.jpgtízezrek csüngtek a My Way klipjén, és amikor a legtöbb fiatal elsőszámú álma az volt, hogy legalább egy órára Fred Durst lehessen? Nos, ezt a kiváló érát fogja megidézni a Budapest Park színpadán az elmúlt másfél évtized egyik legnépszerűbb zenekara, a Limp Bizkit – akiknek több tízmilliónyi eladott lemezt, számtalan nemzetközi slágert, maréknyi megbotránkoztató tettet és egy hatéves szünetet kellett maguk mögött hagyniuk ahhoz, hogy ma ismét teljes erőbedobással tündökölhessenek.

A fesztiválon a Limp Bizkit mellett fellép a Megadeth, Rob Zombie és a Powerman 5000 is. A rendezvényre jegyek a Ticket Express irodáiban és itt kaphatók.

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása