Kultography

Michael Flatley és társulata újra Magyarországon

Michael Flatley és társulata újra Magyarországon

Kultography írása itt: - 2014-03-05 12:08

Újra Magyarországra érkezett a Lord of the Dance társulat, a csapattal azonban most újra utazik Michael Flatley is, sőt fel is lép! Tegnap Sopronban kápráztatták el a közönséget, március 5-én Szombathely következik, pénteken Debrecenben lépnek fel, a hétvégén pedig Budapesten és Szegeden tartanak  előadást.

MichaelFlatley.jpg

Micheal Flatley társulata mindig óriási sikert arat a magyar közöségnél, a turné első állomása szerint ez most sem LOTD3.jpglesz másképp. Ráadásul az előadásban négy magyar táncos is szerepel, ami csak növeli a program népszerűségét. A magyar táncosok: Krén Andrea, Papp Zoltán, Krén András, Lukács Márton , akik már évek óta tagjai a társulatnak, Krén Andrea és Papp Zoltán pedig már szólótáncosa is a produkciónak. A hazai közönség Andreát, Morrighan a csábító nő és Zoltánt, Don Dorcha a sötét nagyúr szerepében láthatja. A mostani produkciót a Los Angeles Times „varázslatos kalandnak” nevezte. Az előadás egy, az ír folklór alapjaira épülő utazás az időben, a Jó és a Gonosz klasszikus meséje. A történet kibontakozása során a Kis Lélek segít a Tánc Urának megvédeni az embereket Don Dorcha, a Sötét Úr ellen, miközben a nézők lehengerlő ízelítőt kapnak az ír és a ritmikus kelta tánc mágiájából. 

A társulatot alapító Flatley ez alkalommal maga is eljött hazánkba, sőt a fináléban fel is lépett társulatával. A tervek szerint, ha egészsége engedi, minden helyszínen látható lesz a fináléban, a Tánc Urának szerepében.

További előadások:

Március 5. (szerda), 19:00 – Szombathely, Savaria Aréna

Március 7. (péntek), 19:00 – Debrecen, Főnix Csarnok

Március 8. (szombat), 16:00 és 20:00 – Budapest, Papp László Budapest Sportaréna

Március 9. (vasárnap), 19:00 – Szeged, Városi Sportcsarnok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása