Kultography

Karneválozz az Irie Maffiával!

Karneválozz az Irie Maffiával!

Kultography írása itt: - 2014-02-19 17:05

Pénteken este a Barba Negrában óriási farsangi bulival búcsúztatja a telet az Irie Maffia. A buli este nyolckor kezdődik.

park_0717.jpg

Hatalmas parti részése lehet az, aki pénteken este a Barba Negrában időzik majd. Este nyolctól DJ Nara melegítiirie_2011_2.jpg be a közönséget, majd kilenctől fellép az Akkezdet Phiai, akik gyakori vendégek az Irie színpadán. A házigazda fél tizenegykor csap majd a húrok közé. A banda énekesnője jelenleg külföldön turnézik, erre az eseményre érkezik majd haza.

Éjféltől a brit DJ Vadim settje lesz hallható a Barba Negrában. Sena jelenleg vele turnézik, jövő év elejére pedig közös albumot is terveznek.  DJ Vadim (UK) a Barba Negrás bulira is elkíséri Senát, éjféltől az ő settje hallható majd a koncert után.

A koncertre jegyek február 21-ig elővételben 2300 forintért válthatók, a helyszínen 2800 forintba kerülnek majd. Cím: Barba Negra Music Club, Budapest (XI. Prielle Kornélia u. 4.)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása