Kultography

„Ha én hercegnő lennék” - rajzpályázat óvodásoknak

„Ha én hercegnő lennék” - rajzpályázat óvodásoknak

Kultography írása itt: - 2013-05-06 11:45

Elképzelted már, mit tennél, ha egy napra hercegnő lehetnél? Elképzelted már, milyen jót tennél, ha hercegnő lennél, melyik barátod, családtagod régi álmát valósítanád meg? Szeretnél részt venni egy varázslatos Disney Hercegnő napon?

Ha igen, akkor rajzold meg minél színesebben és kreatívabban, hogy mivel töltenéd a napodat, ha egy csettintésre igazi hercegnő válna belőled.

Fődíj:

A legkreatívabb hercegnő részt vehet barátaival vagy csoporttársaival együtt a május 21-én, kedden, Budapesten megrendezésre kerülő exkluzív vetítéssel és királyi programokkal egybekötött különleges Nagy Hercegnő Napon, ahol a résztvevőket elvarázsoljuk a mesék birodalmába, meglepetés sztárunk pedig megosztja a Hercegnő Suli etikettjének csínját-bínját.

De ez nem minden, az értékes ajándékcsomagok mellett a legkreatívabb rajzot elkészítő hercegnő 100 000 Ft értékű sportszercsomag támogatást nyer óvodája számára.

A pályázatokat postán küldd el a 1124. Budapest Kiss János altábornagy utca 59. III emelet 35. számra.

Beküldési határidő: 2013. május 15. szerda.

Részletes játékszabályzat, valamint az űrlap itt elérhető: http://www.merlin.hu/index.php/2013/04/hercegno/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása