Kultography

Anyák napi programok a Ringatóval a Millenárison

Anyák napi programok a Ringatóval a Millenárison

Kultography írása itt: - 2013-04-30 09:00

Május 5-én, vasárnap 10 és 17 óra között anyák napi programsorozattal várja a Babanet.hu a családokat a Millenárison. Délelőtt lesz Ringató – Ezer anya énekel a Teátrumban – majd Ringató könyv dedikálás Gróh Ilonával. A délután folyamán kicsik és nagyok egyaránt táncra perdülhetnek a Kolompos táncházzal a szabadtéri színpadon, de lesz bűvészműsor, bábszínház, a napot pedig egy újabb Ringató foglalkozás zárja a Baba-játszósarokban.

A Millenáris park területén további programokkal várják az apróságokat és szüleiket. Lesz fotózás tűzoltóautóval, cirkusziskola játszóház, gipszkorszak alkotó játszóház és kézműves foglalkozáson készíthetnek a gyerekek ajándékot édesanyjuknak. A Koraszülött.hu sátránál pedig tanácsadást és ruhagyűjtést szerveznek.

Szintén vasárnap tartják a Millenárison a második Heel Családi Napot, ahol a felnőtteket információs pultok és izgalmas előadások várják a homeopátiával kapcsolatban, míg a gyerekeket családi társasjáték, törpedühöngő és Hella manó meséi szórakoztatják.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása