Kultography

Újabb Frenák-premier

Újabb Frenák-premier

Kultography írása itt: - 2013-03-30 08:30

Az előadás ismertetőjében leírtak alapján izgalmas, és ismét valami újdonságot, ritkaságot csempészett a koreográfus az új előadásba: "A fehér hálórendszerben pedig ott az ember, a férfi és a nő, tele kérdésekkel és kételyekkel. Függés és függőség, belegabalyodás és kapaszkodás, egyensúlyozás és lebegés, szakadás, elszakadás és szakítás: az X&Y emberi viszonyok bonyolult hálózata és egy különös teremtéstörténet."

Az előadásban Marie-Julie Debeaulieu francia táncosnő és a fiatal táncos, Holoda Péter is táncol, a jelmezeket pedig Szűcs Edit jelmeztervező készíti.

Az új előadást rögtön sikeres párizsi vendégszereplésüket követően próbálni kezdték a hazatért táncosok, a Centre National de la Danse színpadán három teltházas előadást tartottak a k.Rush című produkcióval, majd a Párizsi Magyar Intézetben mutatták be az Instants című előadást. A premiert követően az új darab április 21-ig lesz majd látható a Trafóban.

Az új darab előkészületei idején is fellép a Társulat: a Nemzeti Táncszínházban új szereposztással kerül színpadra a Twins című darab április 4-én - Nelson Reguera és Vasas Erika táncolja a különleges ikerkoreográfiát.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása