Kultography

Plüssegerek húsvétolnak a Gödöllői Királyi Kastélyban

Plüssegerek húsvétolnak a Gödöllői Királyi Kastélyban

Kultography írása itt: - 2013-03-30 15:33

A hétvégén Gödöllő is tárt karokkal várja a kicsiket és a nagyokat is, mindenki megtalálja majd a számára legjobb programot a színes kínálatban.

A vasárnap Sissi kedvenc virágáról, az ibolyáról szól majd a kastélyban, a Grassalkovich-kastély kapuit a virágkeringő dallamára tárják ki a látogatók előtt, és egész nap az ibolyához kapcsolódó programokat tartanak. Lesz ibolyagyűjtés, interaktív mesejáték, de az is kiderülhet, hogy a tavasz egyik első virága nem csak szép és illatos, de akár finom is lehet. A délután folyamán zenés, táncos események lesznek a Lovardában és a díszudvaron is, és természetesen nem maradhat el a kirakodóvásár sem.

Hétfőn aztán a virágok után az egereké lesz a főszerep - a Herceg Egérváry Elemér naplója alapján készült könyv második kötetének bemutatója lesz majd a barokk színházban, ennek kapcsán pedig az ország minden tájáról várják a plüssegereket és természetesen gazdáikat versenyekkel, kalandokkal és finomságokkal.

E hét végétől nemcsak a kastélyba látogatók, hanem bárki megnézheti az interneten az ország első olyan videoklipjét, amelyet 3D-s verzióban készítettek. A klipet Péterfi Csaba, a gödöllői önkormányzat kommunikációs igazgatója rendezett és szerkesztett.

Forrás: MTI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása