Kultography

Országos Rajzfilmünnep meseíró pályázat gyerekeknek

Országos Rajzfilmünnep meseíró pályázat gyerekeknek

Kultography írása itt: - 2013-03-27 16:30

Áprilisban egy olyan rajzpályázatot is meghirdetnek, melynek témája a legötletesebb beküldött mese főszereplője lesz. Ha nyerni szeretnél, írás közben gondolj arra, hogy meséd főhősét a gyerekek el tudják képzelni, és azt minél izgalmasabban le tudják rajzolni. A meséket Bartos Erika, Farkasházi Réka és M. Tóth Géza zsűrizi.

Az elkészült művet http://rajzfilmunnep.hu/2013/p oldalra várják, ahol a nevezés a pályamű feltöltésével és a regisztráció megtörténtével válik érvényessé.

A győztest az a megtiszteltetés éri, hogy figurájához kapcsolódóan hirdetik meg a Rajzfilmünnep keretein belül a rajzpályázatot, valamint értékes ajándékcsomagot kap. Az eredményhirdetésre az Országos Rajzfilmünnep április 11-ei sajtótájékoztatóján kerül sor.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása