Kultography

Ákos remixet készít a Hurts új dalához

Ákos remixet készít a Hurts új dalához

Kultography írása itt: - 2013-02-25 16:08

Ákos producerként - The Falcon Project néven - három újraértelmezést jegyez: egy vonós átiratot (Pejtsik Péter), egy drum'n'bass verziót (Lepés Gábor) és egy nyolcvanas éveket idéző remixet a "Megsebezve" című dal hangkészletével (Ákos). A felvételeket néhány órája kapta meg a brit zenekar. Theo, az énekes azonnal megosztotta a Twitter oldalán azt a videót, amely a vonósfelvételek munkálatait örökíti meg. Ezt a szöveget írta mellé: "Miracle...by Akos. Wonderful."

A videót Ákosék eredetileg nem is akartak még publikálni, csak előzetesként küldték a HURTS-nek, Theonak viszont annyira megtetszett, hogy azonnal közzétette. Az Ákos által készített "Miracle" remixek premierjéről hamarosan további információk érkeznek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása