Kultography

Teljes A Dal döntőseinek névsora

Teljes A Dal döntőseinek névsora

Kultography írása itt: - 2013-02-24 22:31

Mint ahogy arról beszámoltunk, az első középdöntőből Kállay Saunders András, Rácz Gergő, Cserpes Laura és Keresztes Ildikó jutott tovább. Vasárnap estére az is kiderült, kikkel kell versenyezniük a végső győzelemért, amely egyben az idei eurovíziós indulás jogát is jelenti.

A második középdöntőben a zsűri szavazatai alapján Vastag Tamás és Radics Gigi örülhetett, utóbbit holtversenyes helyzetből juttattak tovább a Uniteddel szemben. A nézői voksok ByeAlexnek, Agárdi Szilvi és Pál Dénesnek kedveztek. A döntőre jövő szombaton kerül sor, a győztesért pedig májusban szoríthatunk a dalfesztivál európai fináléjában, amelynek a tavalyi győztes Svédország ad otthont.

A Dal döntősei: Kállay Saunders András, Rácz Gergő, Cserpes Laura, Keresztes Ildikó, Vastag Tamás, Radics Gigi, ByeAlex, Agárdi Szilvia és Pál Dénes

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása