Kultography

Keisho Ohno koncert az őszi MondoCon-on

Keisho Ohno koncert az őszi MondoCon-on

Kultography írása itt: - 2012-09-29 07:00

Számtalan programmal várják az őszi MondoCon-ra érkező látogatókat. A szokásos rajzversenyek mellett, a novella-, haiku- és fanfictionversenyre is várják a bátor nevezőket, amin már nem csupán animékből és mangákból adaptált írásokkal indulhatnak, hanem Marvel és DC fanfictionökkel is. A haikuverseny őszi témája a gésák világa, míg a novellaversenyé a steampunk lesz.

Akik a kézügyességüket szeretnék fitogtatni az evőpálcika használó versenyen bizonyíthatják ügyességüket, ahol a cél az, hogy a versenyző minél gyorsabban átpakolja a különböző formájú és állagú dolgokat egyik helyről a másikra. Az aranytorkú rajongókat a karaoke várja. A lelkes önkéntesek mellett pedig vasárnap színpadra lép Keisho Ohno, világszerte ismert japán előadóművész.

Több előadásra is sor kerül a MondoCon-on, Dobay Ádám forgatókönyvíró, kortárs kultúra-kutató például a szuperhőscsapatok nyugaton és keleten témát járja körbe.

A vidéki látogatókra is gondoltak a szervezők, így aki mindkét nap szeretne kilátogatni a rendezvényre, azonban nem tudja, hol hajthatná álomra a fejét, nekik egy a Hungexpohoz közeli általános iskola tornaterme kínál szállást.

Az őszi MondoCon-ról bővebb információ található a rendezvény hivatalos honlapján.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása