Kultography

Kiosztották az Első Jövőnéző Könyvtrailerverseny díjait

Kiosztották az Első Jövőnéző Könyvtrailerverseny díjait

Kultography írása itt: - 2012-09-10 13:30

A kétszázezer forintról döntő közönségszavazást Köllő Ildikó és Balázs Brigitta filmje nyerte, amit a JAK-füzetek sorában megjelenő, Nagypál István A fiúkról című kötetéhez készítettek.

A prae.hu általános művészeti portál különdíját a Reanimation Stúdió kapta a Móra Könyvkiadónak készített magas minőségű könyvtrailerekért.

Profi kategóriában Hubai Gergely Torn music című, a Silman-James Press által kiadott kötete számára készített könyvtraileréért a zLabor számára ítélte oda a zsűri a harmadik, százezer forintos díjat. A kétszázezer forintos második díjat Koszti Zsuzsanna (VJ FLlux) kapta, aki Mats Strandberg-Sara Bergmark Elfgren A kör című kötetéhez készített trailert a GeoPen Kiadó számára. A háromszázezer forintos első díjat Erdős István vehette át, aki Aprótörpe indiánok című könyvéhez maga rendezett filmet Bonczföldi Andreával (animátor), Pásztohy Pankával (designer) és Erdős Jonatánnal (narrátor) a Pozsonyi Pagony könyvkiadó számára.

A nyertes alkotások megtekinthetők a prae.hu általános művészeti portál Jövőnéző menüpontjában, valamint a youtube-csatornáján.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása