Kultography

Trilógia lesz A hobbitból

Trilógia lesz A hobbitból

Kultography írása itt: - 2012-07-31 11:30

„Rá kellett jönnünk, hogy Zsákos Bilbó, Gandalf és a törpék kalandjait nem tudjuk  csupán két részben elmesélni. A hobbit gazdag története lehetővé teszi számunkra, hogy ne csupán Bilbó veszélyes utazását, hanem Középfölde egész meséjét bemutathassuk.

A New Line Cinema, a Warner Bros. Pictures, a Metro-Goldwyn-Mayer és a Wingnut Films valamint az összes szereplő és a stáb nevében szeretném bejelenteni, hogy A hobbit nem két, hanem három részes lesz.

Tolkien szavaival élve, ez már valóban egy váratlan utazás, amelynek története a mesélés közben csak tovább nőtt.” – mondta Jackson.

A harmadik film alcíme még nem derült ki, és egyelőre az is bizonytalan, hogy hogyan illeszkedik majd a másik két részhez. A bemutató időpontja azonban már meg van, 2014-ben kerülhet a mozikba a trilógia lezáró fejezete.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása