Kultography

 Zászlós Felvonulás a Harley-Davidson Fesztiválon

Zászlós Felvonulás a Harley-Davidson Fesztiválon

Kultography írása itt: - 2012-06-08 15:30

A motoros felvonulás résztvevői szombat délben indulnak az Európa kempingből, a zászlók az úgynevezett flag-fesztivál keretében fognak lobogni a járműveken - mondta Buza Sándor..

Mint kifejtette, motoros és ügyességi feladatokkal versenyt szerveztek a chaptereknek, vagyis harley-s baráti társaságoknak. Mivel külföldről is nagyon sokan érkeztek kisebb-nagyobb társaságok, úgy döntöttek, hogy idén a Harley-fesztivál egyik leglátványosabb programján, a motoros felvonuláson bemutatják a különböző országok zászlait.

Idén többek között Olaszországból, Norvégiából, Németországból, Ausztriából, Szlovákiából és Csehországból érkeztek motorosok az alsóőrsi fesztiválra; a nemzeti zászlókat követik majd a felvonulók.

Az idei útvonal: Alsóőrs-Balatonfüred-Tihany-Aszófő-Csopak-Paloznak-Lovas-Felsőörs-Balatonalmádi-Alsóörs.

Forrás:  MTI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása