Kultography

Jubileumi rendezvénysorozat a Beatles tiszteletére

Jubileumi rendezvénysorozat a Beatles tiszteletére

Kultography írása itt: - 2012-06-05 11:30

Az 50 éves jubileumon Európa-szerte programokkal, koncertekkel emlékeznek a legendás zenekarra. Az ünnepléshez a Bodies kiállításáról híres VAM Design Center is csatlakozik  A Beatles örök című rendezvénysorozattal, amelyen háromszor lesz látható a Bolond a hegytetőn című produkció best of-ja. Fellép majd a BlackBirds, a Beatles tribute zenekarok egyik legjobbja, akik többek között Edvin Marton hegedűművésszel is színpadra állnak.

Emellett több színes esemény várja majd a látogatókat, mint például a Beatles rajongók és gyűjtők napja, amivel a zenekar rajongóit szeretnék közelebb hozni egymáshoz, valamint a Beatles kiállítás, amin az érdeklődők ízelítőt kapnak az ősszel Egerben megnyíló Beatles Múzeum anyagából is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása