Kultography

Ismét Pradába bújik az ördög – készül a folytatás

Ismét Pradába bújik az ördög – készül a folytatás

Kultography írása itt: - 2012-06-05 12:40

Tíz évvel az első rész megjelenése után, a jelenlegi tervek szerint 2013 áprilisában kerül a boltok polcaira Lauren Weisberger új regénye, a Revenge Wears Prada: The Devil Returns című alkotása. Weisbergernek az Ördög Pradát Visel volt az első regénye, a kötettel a divatvilág elé tartott görbe tükröt. A fiatal nő korábban a Vougenál dolgozott másodasszisztensként, az ott szerzett tapasztalatait vetette papírra.

Az információk szerint az új alkotásban visszatér majd Miranda Priestly és Andrea Sachs, valamint a Runways magazin. A történet nyolc évvel az első rész vége után kezdődik majd, Andy már egy másik magazint, a Plunge-ot szerkeszti, férjhez akar menni Maxhez.

A most 35 éves Weisberger könyve A főnököm egy boszorkány címmel 2005-ben itthon is megjelent a Gabo Kiadó gondozásában, azonban az írónő további könyvei Magyarországon már nem láttak napvilágot (információnk szerint). Az írónőnek külföldön további három kötete jelent meg az évek folyamán: az  Everyone worth knowing (2005), a Chasing Harry Winston (2008) és a Last Night at Chateau Marmont (2010).

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása