Kultography

Johnny Depp már biztos díjazott a ma esti MTV Movie Awards-on

Johnny Depp már biztos díjazott a ma esti MTV Movie Awards-on

Kultography írása itt: - 2012-06-03 14:56

 Exkluzív klip A sötét lovag – Felemelkedés című filmből, különleges fellépések, Barack Obama reklámfilmjének premierje – többek között ezeket tartogatja a nézőknek az esti díjkosztó, amelyen például az is kiderül majd, hogy melyik filmben láthattuk a legjobb csókjelentetet, de az is kiderül majd, hogy ki volt a legnagyobb hős az elmúlt szezonban a filmvásznon.
Az Aerosmith tagjaitól veheti át az MTV Generation Awardot ma este Johnny Depp, majd megnézheti a Black Keys fellépését, amelyen előtte tisztelegnek majd. Az elismerést olyan színészek kapják, akik bármit csináljanak is, érdekesek az MTV közönsége számára, így a legtöbb szavazatot nyerik el a különböző kategóriákban. A korábbi díjazottak között volt Ben Stiller, Tom Cruise, Jim Carrey és Mike Myers is.
Az este folyamán számos meglepetés várja majd a nézőket, például egy exkluzív klip a július 26-án mozikba kerülő A sötét lovag – Felemelkedés című Batman-filmből. A részlet csak és kizárólag ez alkalommal lesz látható. Az eseményen mutatja be újraválasztási kampányának első hivatalos reklámfilmjét Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke. A kisfilmben szerepel Sarah Jessica Parker, a Szex és New York sztárja is.
Az állítólagos hírek szerint a gálán sztriptízel majd Channing Tatum és Matthew McConoughey, akik a Magic Mike című film szereplői. Az alkotás férfi sztriptíztáncosokról szól.
Az est házigazdjája Russell Brand lesz, a fellépők között Wiz Khalifa, Martin Solveg és a Fun is színpadra lép. A díjakat többek között Jessica Biel, Kate Beckinsale és Jodie Foster adja át. A magyar MTV éjjel 3 óra 30-tól közvetíti élőben a Los Angeles-i gálát.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása