Kultography

Nemes borok akusztikus zenével – Time for Wine

Nemes borok akusztikus zenével – Time for Wine

Kultography írása itt: - 2012-05-28 19:00

Május 31-én megnyílik az Erzsébet tér borbárja, amely egy belvárosi borfesztivállal ünnepli debütálását. A kóstolók mellé hangulatos akusztikus zenéről is gondoskodnak a szervezők. A Time for Wine rendezvényen közel egy tucat borvidék 23 kiállítója mellett 10 fellépő ad koncertet az Akvárium Klub fölötti parkban.

Csütörtökön a Magyarország legjobb barkácspop-zenekaraként számon tartott Tüke Zoo nyitja a zenei programot.  A Pécsről származó két muzsikus a mediterrán kultúrkohó atmoszféráját idézi meg, csapongva a könnyűzenei világok között, csontig tisztítva a funk-ot, a reggae-t, a bossa-t, a világzenét vagy a mulatóst, ahogy éppen a szöveg mondanivalója megkívánja.

Péntek este a Naked Truckers Trio lép színpadra, akik a 40-es évek börtönviselt fekete számkivetettjeitől az ötvenes évek fehér rockabilly-jén át a 70es évek punk zenéjéig minden irányzatot megmutatnak – rázva, nem keverve.

A szombat esti Fran Palermo június 29-én tartja lemezbemutató koncertjét az Akváriumban, akik a borfesztiválon melegítik be a közönséget.

Keretet adva a fesztiválnak a szintén Pécsről érkező Tarnai Akusztik Project zárja a Time for Wine fesztivált.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása