Kultography

Koktélok és designerek a Deák térnél 30 napon keresztül

Koktélok és designerek a Deák térnél 30 napon keresztül

Kultography írása itt: - 2012-04-30 14:31

Május 3-án este a 1st Day Partyval nyit az Absolut Pop Up Bar by Adria Palace névre keresztelt hely. A nyitónapon egy performansz keretén belül élőben alkot a Suppré-Neopaint csapata, akik Absolut Vodka által inspirált képet készítenek a bár ablakaira. A koktél party-n a RCKO.FM dj-i közül Superman, Infragandhi és On/Off pakolják a lemezeket egészen éjfélig.

A bárban Nikon képei és Vidó Nóri székei mellett helyet kapnak az  M-Lamps egyedi lámpái, stringbike-ok valamint egy különleges Csepel kerékpár is. A május 3-tól 31-ig  nyitva tartó bárban indul a RCKO.FM online rádió, olyan ismert nevekkel, mint Superman, Mango, Infragandhi, Marvin, Wega és On/Off. A három külön zenei csatornát - disco, guitar, urban - magába foglaló RCKO.FM-en a zene mellett fontos szerepet tölt be majd a kultúra és a sport is, és várhatóan olyan ismert arcok is feltűnnek majd, mint Lakatos Márk.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása