Kultography

Erasmus Szabadegyetem a Kossuth Klubban

Erasmus Szabadegyetem a Kossuth Klubban

Kultography írása itt: - 2012-04-16 16:13

Minden hónap harmadik keddjén 3 előadást hallgathatnak az érdeklődő diákok: médiamunka kulisszatitkai, street art, fehértörpe csillagok, őssejtkutatás és divattervezés egyaránt szerepel a témák között.

Az Erasmus Szabadegyetem következő, áprilisi előadásának fókuszában az EU elnökség kulisszatitkai, a sebészeti robotok, valamint a versengés és csalás témák állnak. Az előadók: Bakos Piroska televíziós szerkesztő-műsorvezető, a 2011-es magyar EU elnökség szóvivője Haidegger Tamás villamosmérnök, a robotizált sebészeti alkalmazások fejlesztője és Orosz Gábor pszichológus, a versengés és csalás kutatója.

A rendezvény helyszíne a Kossuth Klub, a belépés díjtalan. Hely regisztrációval foglalható az Erasmus Szabadegyetem oldalán.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása