Kultography

Megvan az idei VIVA Comet helye és időpontja

Megvan az idei VIVA Comet helye és időpontja

Kultography írása itt: - 2012-04-04 13:10

A látványos show-elemekben bővelkedő díjátadót a tavalyi siker után ismét a Papp László Budapest Sportarénában tartják majd, ezúttal június 14-én.

Az április elején teljes tartalmi és arculati változást végrehajtó VIVA idén is élőben közvetíti majd a nyár legnagyobb díjátadó buliját. A tavalyi Cometen több ezres közönség ünnepelte a zenei élet legnagyobbjait és olyan nevek vehettek át díjakat, mint SP (A legjobb férfi előadó), Wolf Kati (A legjobb női előadó) vagy éppen Tóth Gabi, aki Elég volt! című videójával kiérdemelte A legjobb videoklipért járó elismerést.

A gála előkészületei már elkezdődtek, hamarosan pedig az is kiderül, hogy kik szállnak idén versenybe a 12. VIVA Comet díjaiért.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása