Kultography

Egy orvos a világ legveszélyesebb helyein

Egy orvos a világ legveszélyesebb helyein

Kultography írása itt: - 2012-04-01 12:00

Az áprilisban az Extreme Sports Channel csatornán követhető sorozat Afganisztánban kezdődik, melyben Dr. Bob egy külföldi segélyprogramban asszisztál a leginstabilabb régiókban, s az itt történteket maga is élete legveszélyesebb esetei közé sorolja.  A következő célpont Djibuti. Sivatagos, forró és poros nemzet, a távoli Kelet-Afrika legtávolabbi sarkában, melyet bevándorlók és menekültek ezrei laknak. Ritka bepillantást nyerhetünk Szaúd-Arábia titokzatos olajbirodalmába is, ahol Dr. Danger rendületlenül halad a Szentföld felé, miközben rengeteg veszéllyel és sok rászorulóval is találkozik.

" Tagja vagyok egy új csoportnak, mely a „Művészek a békéért és szabadságért” névre hallgat és nemrég épp Haitin jártam Demi Moorral, Ben Stillerrel, Gerard Butlerrel, Paul Haggis-szel, és Olivia Wilddal. Ez a csapat rendkívül jól informált, és nagy összegeket adományozott a saját pénzéből, óriási változásokat elérve ezzel. Elmúltak azok az idők, amikor a hírességek csupán támaszként érkeztek a katasztrófákhoz. Angelina Jolie-tól Ben Stillerig mind intelligens, hozzáértő emberek, és tudják, hogyan érhetnek el változást." - mondta Arnot annak kapcsán, hogy mire képes a hírnév, ha mások megsegítéséről van szó.

"Gyakran megesik, mikor a csapatunk egy beteg vagy sérült emberrel találkozik, hogy félre tesszük a kamerákat és a kezelésére koncentrálunk.  Így orvosnak lenni az első számú dolog számomra. Megpróbáljuk a legjobbat kihozni magunkból, hogy a pácienseket a lehető legmagasabb szintű ellátásban részesítsük."

A sorozat Jemenben zárul, az országban, amit bennszülött fegyveres felkelői tartanak rettegésben, és ahol Bobnak a szokásos izgalmakban és hidegrázásban lesz része.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása