Kultography

Harmadszor is szárnyalhatnak a Red Bull Röpnapon

Harmadszor is szárnyalhatnak a Red Bull Röpnapon

Kultography írása itt: - 2012-03-30 14:58

A féktelen és elszánt megmérettetésen bárki szárnyalhat, aki elmúlt már 16 éves és elég kreativitást érez magában, hogy röpképes járművet tervezzen és építsen. Regisztrálni április 10-ig lehet a www.redbullropnap.hu oldalon, míg a pályamunkákat április 22-ig kell feltölteni.

A résztvevő csapatokat 3 kategória alapján értékelik: röptávolság, kreativitás és showman-kvalitás. A zsűri főként a szerkezet ötletességét, a műsorszám eredetiségét, a repülés ívét és nagyságát figyeli majd. Egy csapat legfeljebb 5 főből, egy pilótából és maximum 4 kísérőből állhat. Csak a saját kezűleg épített járművek kapnak felszállási engedélyt a 6 m magas rámpáról.

A dobogós helyezettek, eredményességtől függően, olyan díjakkal gazdagodhatnak majd, mint például privát pilótaképzés vagy műrepülés Besenyei Péterrel, tandem ejtőernyős ugrás és hőlégballonozás. A nap legkreatívabb repülő szerkezetének járó különdíj tulajdonosai pedig a jelenlegi világranglista 2. helyezett siklóernyős Kézi Gáborral repülhetnek majd tandemben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása