Kultography

Állati Családok – A vadvilágba hív a JimJam

Állati Családok – A vadvilágba hív a JimJam

Kultography írása itt: - 2012-02-04 17:30

A bájos dokumentumfilm-sorozat díjnyertes felvételeket mutat be az állatok világából, a gyermekek szemszögéből mesélve el egy állatkölyök és családja egy napját. Többek között olyan állatokat láthatnak majd a sorozat kis nézői, mint az oroszlán, a delfin, a zsiráf, a csimpánz, az elefánt és a levelibéka, és miközben az apró lények csetlése-botlása rendkívül szórakoztató, az állatvilág csodáival és a család fontosságával is szembesülhetnek.

Kathy Fairbairn, a JimJam műsorigazgatója elmondta: „A gyermekek számára nagyon megkapóak az állatok és az őket körülvevő világ csodái, ez az új sorozat pedig egy teljesen új irányt jelent a JimJam televízió számára. Az Állati családok elbűvölik majd a kis nézőinket a természet csodáival, az állatkák elbájoló, inspiráló lényével és a bolygónk élő környezetével.”

2006-os indulása óta a JimJam csatorna gyorsan növekszik, mára a világ 50 országában sugároz, többek között Magyarországon, Romániában, Lengyelországban, Oroszországban, Svájcban, Portugáliában, Görögországban, Szingapúrban, és Indonéziában. A csatorna tizenegy nyelven érhető el, és tizenegy helyi tartalommal bíró honlapjával, a világhálón is jelen van.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása