Kultography

200 tonna hó és a Freestylers várja a látogatókat a Fridge Fesztiválon

200 tonna hó és a Freestylers várja a látogatókat a Fridge Fesztiválon

Kultography írása itt: - 2011-10-30 08:00

A tavalyi sikernek köszönhetően idén nagyobb területen, a Városligeti Műjégpályán várják a téli sportok szerelmeseit a Fridge Fesztivál szervezői. „Idén nem csak a snowboardozni és síelni tudókat célozza meg a Fridge, hanem igyekeztünk egy olyan széles programkínálatot létrehozni, amit a kisgyermekes családok épp annyira élveznek majd, mint a fiatalok” – tudtuk meg Világi Pétertől, a fesztivál sajtófőnökétől. „Tavaly kevesebb kiállító volt a helyszínen, idén többen elfogadták a meghívásunkat. Lesz egy Osztrák élményfalu és egy Szlovák udvar is, ahol a két szomszédos ország kultúráját ismerhetik meg a látogatók, valamint belekóstolhatnak a hütték világába is. A kiállítók között lesznek utazási irodák is, hogy aki kedvet kapott rögtön egy síútra is befizethessen, de elsősorban a télisportok szerelmesei vásárolhatnak sífelszerelést, snowboardot vagy kisebb kiegészítőket.”

A rendezvényen idén is felépül Budapest legmagasabb hófödte „hegycsúcsa” a tízemeletnyi magas rámpa, ahol a legjobb riderek trükköznek és versengenek a világkupa-pontokért. A verseny mellett számtalan program várja az érdeklődőket: lesz curling, pálinka- és forralt bor utca, falmászás, sí- és korcsolyaoktatás, illetve jégkorong meccs is.

A buliról olyan népszerű külföldi együttesek gondoskodnak, mint az Infected Mushroom, Steve Aoki, Parov Stelar, Pendulum DJ Set and MC Verse, Scooter, John Dahlback, Dub FX, Chase and Status DJ Set and MC Rage és a Freestylers. Természetesen magyar fellépők is képviseltetik magukat a színpadon: a négy nap alatt velünk lesz Fluor, a Hősök, az Irie Maffia, illetve Ganxsta Zolee és a Kartel, de zenél Palotai és Ludmilla is, a nyitónapon pedig Dévényi Tibi bácsi passzolja a pöttyös labdát egy őrületes retrobulin.

Gyere hát ki a hegyhez, Magyarország leghavasabb fesztiváljára, ahol négy napon keresztül tartó folyamatos pörgés és buli vár! Addig is figyeld a Fesztivál Facebook oldalát, mert számtalan jegy és bérlet akcióval, valamint nyereményjátékokkal várják az érdeklődőket!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása