Kultography

Először játszik magyar közönségnek a LMFAO

Először játszik magyar közönségnek a LMFAO

Kultography írása itt: - 2011-10-29 11:34

A LMFAO, a zenei élet talán legfurcsább duója, amely Party Rock Anthem címmel a legbulisabb himnuszt adta a világnak. A kaliforniai csapat slágere eddig több mint 250 millió rajongót fertőzött meg, és 13 országban vezette a toplistákat. A csapat a Fundango Freeze sí- és snowboard fesztiválon végre nekünk is megmutatja az utánozhatatlan shuffle stílust, a franciaországi Les Orres-ban, január végén.

A Freeze fesztiválon 3000 magyar fiatal tombolhat az LMFAO zenéjére, és rophatja a shuffel táncot a cicanadrágos duóval. A csapat tagjai, Redfoo és SkyBlu a legjobb alkalmat választották, hogy bemutatkozzanak a magyar rajongóiknak 25 fős élő produkciójukkal, hiszen a Meex szervezőitől idén se várhatunk mást, mint színvonalas szórakoztatást.

Az amerikai banda mellett Julia Carpenter, Funkerman, a Freestylers, Andro valamint Palotai veszi kezelésbe a téli sportok rajongóit Les Orres gyönyörű hegyvidékei között, ahol nyolc napig a legjobb buliké a főszerep.

Akik a partik mellett a havas lejtőket is szeretnék meghódítani, azokat 1000 km hosszú kiépített sípálya, Fun Park és Ollie Jam várja.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása