Kultography

Jó nekünk a Szigetes Meki?

Jó nekünk a Szigetes Meki?

Kultography írása itt: - 2011-08-12 09:12

Annak idején az italárak elszabadulását Gerendaiék ügyesen állították meg az egységárak bevezetésével, tehát inni már viszonylag régóta lehet normális áron a rendezvényen, de a kajahelyzet korántsem ilyen rózsás. A Sziget és az olcsó kaja fogalma meglehetősen távol álltak egymástól, egészen mostanáig. Persze lehet arról vitatkozni, hogy pont a legtöbbet támadott gyorsétteremlánc, a McDonald’s beengedésével a legszerencsésebb-e lejjebb vinni az árakat, de örüljünk neki, hogy történt egy lépés a jó irányba. Persze kérdés az, hogy ez a mostani lejjebb vitelnek számít-e.

A dolog egyelőre még kétesélyes. Több helyütt olvastuk, hogy a Party Aréna szomszédságában található étteremkamion árai megegyeznek majd az átlagos mekis árakkal, viszont egy sajtóközleményben feltűnt, hogy „a gyorsétterem árai a Sziget áraihoz igazodnak majd”. Nos, végül ez utóbbi érvényesült, hiszen míg a Nyugati Mekiben egy Big Mac 790 forint, addig a Szigeten 900 forintot kell fizetni érte. A menükért egységesen 1500 forintot vonnak le a Metapay kártyánkról. A hamburger és a sajtburger 400 forintot kóstál, ez a városban szintén 110 forinttal kevesebbe kerül. Csak üditőt nem éri meg a mekiben venni.

A Meki láthatólag inkább a mennyiségre helyezi a hangsúlyt a Hajógyárin. Két új menüje lesz a fesztiválon, melyek a fantáziadús „két sajtburger menü” és a „két hamburger menü” neveket kapták. A kamion csak a reggeli takarítás idejére zár be a vendégek előtt, és az ételárusításon kívül semmilyen speciális programmal nem várja az odalátogatókat, tehát nem, nem lehet majd a bohóccal közös fényképet csinálni…

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása