Kultography

Megjelent Coelho új könyve

Megjelent Coelho új könyve

Kultography írása itt: - 2011-04-12 16:45

Legújabb regényében a világszerte elismert szerző újra felfedezi az életet gyönyörűvé tevő csodákat és kincseket - olvasható a Hirado.hu portálon. Egy időn kívüli helyre követi a tökéletes szerelmet, és végigjárja a lélek útját.

A történet szerint 2006-ban Paulo Coelho spirituális válságba került: úgy érezte egyedül van, és lelki fejlődése megakadt. Ha követi Mesterének tanácsát, mely szerint egy olyan helyre utazzon, „ahová a szíve vágyik” –, talán rátalál a megoldásra és az előre vezető útra. Több országban is megfordult, végül Oroszországban találta magát. Úgy döntött, a 9288 kilométeres távolságot vonaton teszi meg. Három ember kísérte útján: egy Tao mester, orosz kiadója és egy különleges török nő, Hilal... Útja az első állomástól kezdve spirituális kutatássá válik.

Paulo Coelho transz-szibériai útja a harmadik zarándokútja. Arra a kérdésre, hogy miben hasonlít ez a Szent Jakab Útjához azt mondta egy interjúban: a Szent Jakab Útja fontos út volt a fizikai térben: elindultam A-ból, és eljutottam B-be, és utam során magamba szívtam mindent, amivel találkoztam.

Paulo Coelho napjaink egyik legkedveltebb írója. Könyvei több mint 160 országban 72 nyelven jelentek meg, és 130 millió példányban keltek el. 2002 óta a Brazil Irodalmi Akadémia tagja.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása