Kultography

Kiadják John Lennon leveleit

Kiadják John Lennon leveleit

Kultography írása itt: - 2011-04-11 05:28

A Lennon levelek (The Lennon letters) címmel megjelenő könyv változtatás nélkül közli majd a leveleket, amelyeket Lennon néha kézzel, néha írógéppel írt, és sokszor saját rajzaival egészített ki. A levelek és képeslapok címzettjei barátok, családtagok, szervezetek, és különböző újságok. Az írások kronologikus sorrendben szerepelnek majd a könyvben, amely várhatóan jövő ősszel fog megjelenni Angliában.
Ez az első alkalom, hogy Yoko Ono hozzájárult férje írásainak kiadásához, így a könyv kuriózumnak számít majd a nemzetközi könyvpiacon. A leveleket a Beatles egyetlen hivatalos életrajzírója, Hunter Davies szerkeszti majd egy kötetbe. A sajtóközlemény szerint John Lennon írói stílusa "humoros, informatív,harcias, bölcs, őrült, költői, meggyötört, és néha szívszorító. A Beatles szóvivője sem konkrét példáról, sem Yoko Ono részesedéséről nem volt hajlandó nyilatkozni. John Lennon halála óta sok levele került illegálisan vagy aukciókon keresztül magángyűjtők tulajdonába.
A legendás énekes több mint harminc éve, 1980-ban lett gyilkosság áldozata.

John Lennon

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása