Kultography

Együttlét a Kossuth téren

Együttlét a Kossuth téren

Kultography írása itt: - 2011-03-21 14:55

A szakmai zsűri összesen 4646 kép közül választotta ki a legjobbakat. A pályázatot a Magyar Országgyűlés és a Magyar Fotográfusok Háza hirdette meg Hagyományos kultúrák együttélése a Kárpát-medencében alcímmel. A cél a térség sokszínűségének, kulturális változatosságának, és a különböző kultúrák együtt élésének bemutatása az unió polgárai számára.

A kiválasztott alkotásokat bárki megnézheti a Kossuth téren a magyar EU elnökség ideje alatt, vagyis június végéig. A kiállítás ezután útra indul, hogy Európa nagyvárosaiban is bemutathassa a Kárpát-medence mindennapjait. A fényképek fölött napelemeket helyeztek el, amelyek biztosítják az éjszakai világítást is, így a kiállítás éjjel-nappal megtekinthető.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása