Kultography

Örömzenei hétvége Kecskeméten

Örömzenei hétvége Kecskeméten

Kultography írása itt: - 2011-03-19 11:05

A Bohém Fesztivál a régió legjelentősebb klasszikus jazzfesztiválja. 1992 óta minden évben március utolsó hétvégéjén rendezik, a helyszín a kecskeméti Erdei Ferenc Kulturális és Konferencia Központ. A kocsma-ragtime és az eredeti New Orleans-i hangulat, a mozgásra ingerlő swing, a bohém dekoráció, a jazzkiállítás, a tánctanítás, a hajnalig tartó örömzene mindenkit lelkesít – már aki ott van a fesztiválon. A bérletek rendszerint már fél évvel a rendezvény előtt elfogynak, de jegyet az öt koncert valamelyikére többnyire még a fesztivál időpontjához közeledve is lehet kapni.

A különlegességek fesztiválja: a fesztivál filozófiája szerint olyan ragtime- és tradicionális jazzegyüttesek, szólisták lépnek fel, akik a világ legjobbjai közé tartoznak és valamilyen szempontból különlegesek – stílusban, hangszer-összeállításban, repertoárban...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása