Kultography

A Faithless befejezi pályafutását

A Faithless befejezi pályafutását

Kultography írása itt: - 2011-03-17 17:35

Ennek értelmében a jövő hét hétfőn, március 21-én a Papp László Budapest Sportarénában tartandó koncertjük az utolsó hazai fellépésük is lesz egyben - olvasható a sajtóközleményükben.

A bejelentést először a Faithless frontembere, Maxi Jazz tette a csapat hivatalos honlapján. "Tizenöt év közös alkotómunka és hat album után úgy gondolom, hogy elértük azt a pontot, amikor ideje becsukni és visszavinni a könytárba a Faithless könyvét" – írta Maxi Jazz, majd így folytatta: "Rajongóinkkal a leghihetetlenebb, a legmegindítóbb élményben volt részünk hosszú éveken keresztül, sokezer mérföldet megtéve. Örömteli, testet-lelket üdítő, erőt adó volt ez számunkra, soha nem gondoltuk volna, hogy ez ilyen sokáig is eltart majd."

A Faithless legnagyobb slágerei a Salva Mea, az Insomnia (lentebb a videó róla), a God Is a DJ és a We Came 1 voltak. 1995-ben alakultak Londonban, a csapat tagjai Maxi Jazz, Sister Bliss és Rollo voltak. Az utolsó albumuk The Dance never ends címmel jelent meg, amely a koncert turné címadója is egyben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása