Kultography

Bryan Ferry Budapesten

Bryan Ferry Budapesten

Kultography írása itt: - 2011-03-16 21:52

Bryan Ferry közel negyven éve a modern zene egyik ikonikus figurája és végre elérkezett a pillanat, amikor személyesen is láthatjuk, hallhatjuk őt, ugyanis április 29-én a Budapest Sportarénában lép fel - olvasható a szervező cég, a Multimedia Kft. sajtóközleményében.

Ferry a hetvenes években kezdte pályafutását, a Roxy Music-kal. Énekesként, dalszerzőként hamar az akkori modern zene ikonikus figurájává vált. Karaktere egyesíti Sinatra kiegyensúlyozottságát, Gainsbourg átütő karizmáját és Lou Reed intenzív kisugárzását. Ehhez társult a Roxy Music az underground zenét populárissá tevő kreativitása, Bryan Ferry páratlan eleganciája és a hév, amely előadásmódját igazán egyedivé teszi mind a mai napig.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása