Kultography

Avishai Cohen: új album és budapesti koncert

Avishai Cohen: új album és budapesti koncert

Kultography írása itt: - 2011-03-11 07:57

A különleges, eklektikus stílusával befutó művész az elmúlt években olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Alicia Keys, a London Philharmonic Orchestra, vagy a The Boston Pops Symphony. Ez alatt saját maga is nemzetközi sztár lett, akinek a közönsége különböző generációkból tevődik össze.

Aki megvásárolja a Seven Seas-t egy különleges zenei felfedezőtúrán vehet részt, mivel Cohen szerint ez az albuma összesítése azoknak az új zenei impulzusoknak, amelyek koncertjei és zenei együttműködései során érték.

Aki élőben is szeretné megnézni a Bass Player magazin által a 20. század 100 legnagyobb hatást gyakorló basszusgitárosai közé sorolt zenészt, március 12-én, a Művészetek Palotájában megteheti.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása