Kultography

Megmondjuk, hol szerezd be a legmenőbb fesztiválszetteket

Megmondjuk, hol szerezd be a legmenőbb fesztiválszetteket

Mittelholcz Ágnes írása itt: - 2016-07-25 11:29

Már tombol a nyári hőség, a fesztiválszezonnak is még csak a közepén járunk, Budapest belvárosában pedig jobbnál jobb leértékelésekre bukkanhatunk. Most 3 second hand boltot ajánlunk nektek, ahol minden bizonnyal megtalálhatjátok a legmenőbb fesztiválszetteket.

slider_23.jpg

jajcica.JPGJaj Cica

1063 Budapest, Szonda utca 58.

A Jaj Cica a Szondi utcában vár mindenkit, az ország legnagyobb Levi’s farmer és Hawaii-ing kínálatával. Itt nem csak magánszemélyek, de színházak is előszeretettel vásárolnak, ráadásul az árak sincsenek az egekben. Boa, western csizma, nyakkendő, repülős szemüveg, kitűzők, szinte bármi megtalálható a kínálatukban, ezért érdemes jó pár órát rászánni a készlet átböngészésére!

 

retrock.jpgRetrock

1061 Budapest, Anker köz 2-4.

A Retrock forgalmas helyen, két szinten várja a látogatókat. A bolt a turisták körében is közkedvelt, épp ezért nem ez a legolcsóbb secon hand Budapesten, mégis megéri betérni. A csillámflitteres ruháktól a különböző napszemüvegeken át, a kistáskákig minden megtalálható a boltban, amik között igazi ínyencségekre is bukkanhatunk. Az árukészlet pedig nem csak használt ruhákból áll, de designer darabokat is lehet venni.

 

cidonia.jpgCydonia Tearoom & Vintage

Akácfa utca 37-39, Budapest, 1072

A Cydonia Tearoom & Vintage boltot üzemeltető hölgy igazi vintage függő, s ugyan jelenleg épp költöznek, de hamarosan sor kerül az új hely megnyitójára, ráadásul nem is akárhogy. A különleges ruhák mellett már tradicionális angol teát, házi süteményeket, a legjobb minőségű kávékat és különleges limonádékat is szürcsölhetjük majd, miközben izgalmasabbnál, izgalmasabb ruhák és kiegészítők között válogathatunk. A vintage ruhákért és kiegészítőkért pedig egészen Londonig is elmennek, nem csak itthonról szerzik be az árukészletet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása