Kultography

Rihanna a Szigeten!

Rihanna a Szigeten!

Kultography írása itt: - 2016-03-17 11:28

Észak-Amerika és Európa legnagyobb stadionjai és arénái mellett a Sziget Fesztiválköztársaság Nagyszínpadára is elhozza legnagyobb slágereit és legújabb lemezanyagát – egy exkluzív fesztiválkoncert keretében – napjaink könnyűzenei életének egyik legnagyobb sztárja. Augusztus 11-én, a Sziget „nulladik” napjának headlinere: Rihanna.sziget_rihanna-kiemelt.jpg

sziget_rihanna-1.jpgTizennégyszer volt a Billboard lista első helyén és több mint 54 millió eladott nagylemez és 210 millió eladott kislemez fűződik a nevéhez. Nyolc Grammy és 12 Billboard Music Awards győztese, közösségi oldalait összesen több mint 100 millióan követik, slágereit több mint nyolc milliárdszor játszották le a YouTube-on. A legújabb slágert, a Drake közreműködésével készült WORK című dalhoz készült klippet majd’ 100 milliószor nézték meg - mindössze két hét alatt.  

Legfrissebb, nyolcadik lemeze, az eladási listák dobogóján debütáló Anti az év elején jelent meg. Rihanna azóta járja Észak-Amerika legnagyobb stadionjait és arénáit. Az Anti World Tour a nyáron Európában folytatódik, melynek keretében a könnyűzenei élet egyik legnagyobb sztárja - ritka alkalomként - egy fesztiválfellépést is elvállalt a "Szabadság Szigetének" Nagyszínpadán, így lenyűgözően látványos show-ját élőben láthatja augusztus 11-én a rendezvény "nulladik" napján a Sziget közönsége. A nulladik napra a 7 napos Sziget bérletek is érvényesek, de mostantól napijegyek is kaphatóak. Azonban jó lesz sietni, mivel összesen csak 25 ezer darab napijegy kerül forgalomba.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása