Kultography

Indiából a hajóra, csak egy Napra

Indiából a hajóra, csak egy Napra

Kultography írása itt: - 2016-01-31 11:47

Közel egy év után ismét visszatér az A38 hajóra a 2015-ös év zenészének választott Both Miklós és zenekara. A Napra különleges közreműködőkkel egészül ki erre az estére: Molnár Tamás szaxofonnal és Rácz Richárd szintetizátorral csatlakozik hozzájuk, akikkel együtt szinte nagyzenekarrá teljesednek majd ki a színpadon.napra_kiemelt.jpg

Az együttes izgalmas időszakon van túl, hiszen tavaly ünnepelték 10. születésnapjukat, nemrégiben pedig Indiából tértek haza, ahová egy tizenkét állomásos turnéra utaztak, és csodálatos helyszíneken léptek fel. Both Miklós korábban többször is beutazta Kínát, melynek eredményeképp elkészült többek között a Kínai utazólemez is, így nem volt váratlan a keleti kapcsolódás, melyet ezúttal a Naprával elevenített fel. A zenekarvezető a kínai gyűjtés után a 2014-es évet főként a Palimo Story-nak szentelte, mellyel egy alternatív tehetségkutató keretén belül kutattak fel zenészeket Magyarország leszakadt régióiban. Ennek egyfajta folytatásaként tavaly Ukrajnában kezdett gyűjtőmunkába, melyet szintén dokumentált egy filmes stáb.

napra_a38.jpg

Az őszi indiai körút után folytatta fáradhatatlan zenegyűjtő útját Közép és Északkelet-Ukrajnában, ahonnan most tért vissza Budapestre, hiszen ismét egy új és izgalmas feladat vár rá: A Dal 2016 zsűritagjaként lesz jelen a képernyőn az Eurovíziós Dalfesztivál hazai előszelekciós versenyében.

A gitárprímás tehát rá jellemzően nyughatatlanul újabb és újabb projekteken dolgozik, miközben  készül a Naprával az egyedülálló és különleges atmoszférájú februári koncertjükre, mely a téli-tavaszi szezon egyetlen budapesti fellépése lesz.

Bővebb információk a koncertről ITT találhatók.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása