Kultography

Szeptembertől a boltokban az Útvesztő trilógia előzmény-kötete, a Halálparancs

Szeptembertől a boltokban az Útvesztő trilógia előzmény-kötete, a Halálparancs

Kultography írása itt: - 2015-08-24 09:35

Szeptembertől már kapható a nagy sikerű Útvesztő trilógia előzmény-kötete, a Halálparancs, melyben végre kiderül, hogy miért alakult meg a VESZETT, és hogyan lett Thomasékból kísérleti nyúl. A mozikban pedig a trilógia második részének, a Tűzpróbának filmes adaptációját izgulhatjuk végig.

halalparancs.jpghalalparancs.jpgMielőtt megalakult a VESZETT, mielőtt létrejött a Tisztás, mielőtt Thomas belépett az Útvesztőbe, napkitörések sora érte a Földet, és szörnyű betegséggel fertőzte meg az emberiséget. A bolygó lakóinak nagy része odaveszett. Aki megbetegedett, annak lassanként elborult az elméje, és előbb-utóbb tomboló véglénnyé vált. Mark és Trina a túlélők kis csoportjához tartozik. Mindennap az életben maradásért küzdenek, az élelmükért, a nyugalmukért. A természet lassan mintha már az újjáéledés jeleit mutatná a napkitörések után, amikor egy napon különös légi jármű - egy Berg - jelenik meg az erdő fölött. A Bergről a kitörés vírusával fertőzött lövedékekkel kezdik lőni a csoportot. Ismét menekülniük kell - de vajon ki ellenség? Fertőzöttek és immúnisok egyaránt veszélyben vannak. Vajon az emberiség teljes kiirtása a cél? Ki akarja a pusztulásukat? Létezik kiút ebből a borzalomból? Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ szeptembertől, a Cartaphilus Könyvkiadónál megjelenő Halálparancsból.

S ha mindez még nem lenne elég, szeptember 17-től vetítik a hazai mozikban a Tűzpróbát. A nagy sikerű Az Útvesztő folytatásában még különlegesebb vizuális világ és még fordulatosabb történet fokozza az eddigi izgalmakat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása